4e jaars studenten van de opleiding Ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam doen een afstudeerproject waarbij ze informatie van kinderen met een motorische beperking nodig hebben. Samen met het kinderrevalidatieteam van Noordwest Ziekenhuisgroep willen zij die helpen bij het maken van de overstap van de basisschool naar de middelbare school.

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool of in de 1e of 2e klas van de middelbare school? En heb jij hulp nodig gehad bij sommige taken op de basisschool en denk je ook hulp nodig te hebben bij taken op de middelbare school? Graag zouden zij jou dan wat vragen willen stellen!

Overstap naar middelbare school

Zij zijn namelijk benieuwd of jij vragen hebt over schooltaken die gedaan worden op de middelbare school. Ook willen ze graag weten wat jij graag zou willen leren om de overstap naar de middelbare school makkelijker te maken. Jouw vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over het omkleden voor de gymles of het meedoen aan de gymles, het vasthouden van een pen of een geodriehoek, jezelf verplaatsen in en rondom de school, het reizen naar school toe, enzovoort.

Vul de enquête in

Enquête groep 7-8
Enquête klas 1-2

Wil je meer weten over dit onderzoek? Open dan de informatiebrief of stuur een mailtje naar [email protected]. Bespreek wel eerst even met je ouders-verzorgers of zij dit goed vinden. Zie daarvoor de Informatiebrief voor de ouders-verzorgers. Om jou te bedanken voor jouw deelname, ontvang je een presentje na afloop van het onderzoek.