Er zijn verschillende manieren om CP Nederland te sponsoren:

Steptember

Willen jouw werknemers er zelf fitter van worden, doe dan mee aan Steptember, de internationale sponsoractie voor mensen met cerebrale parese die ieder jaar in de maand september wordt georganiseerd. Elke deelnemer krijgt van ons een stappenteller die hem stimuleert om dagelijks 10.000 stappen te zetten. Deelname aan Steptember versterkt het teamgevoel in het bedrijf, verbetert de gezondheid van werknemers en ondersteunt mensen met cerebrale parese. CP Nederland organiseert Steptember sinds 2013 in Nederland; de actie was vanaf het begin een doorslaand succes. Grote en kleine bedrijven doen aan Steptember mee.

Advertenties en banners

Wil je adverteren in ons magazine of je banner op onze website of in de digitale nieuwsbrief plaatsen? Daarmee sponsor je de informatievoorziening aan onze leden. Dat zijn niet alleen mensen met een lichamelijke handicap, maar ook hun directe omgeving én professionals in de zorg (zowel individuen als instellingen). Interesse? Neem dan contact op met de hoofdredacteur Corine van Rijswijk ([email protected]) of overleg direct met ons mediabureau Van Vliet over de mogelijkheden en ons bereik. De accountmanager is Luciène Paap.

Sponsor een project

Voor specifieke producten en doelen voert CP Nederland grote en kleine projecten uit. Veel van onze project-ideeën wachten nog op financiering. Visueel aantrekkelijke activiteiten en concrete producten zijn voor bedrijven goede manieren om intern en extern publiciteit te creëren, vooral wanneer het bedrijf affiniteit heeft met het onderwerp of de doelgroep van het project.

Sponsoring in natura

Levert jouw bedrijf producten of diensten die het werk van CP Nederland mogelijk maken? Dan is sponsoring in natura van harte welkom! Denk bijvoorbeeld aan (een relevante korting op) zaalhuur, drukwerk of evenementenmaterialen. Maar ook aan communicatie-advies, coaching of tekstschrijvers. Bedrijven sponsoren CP Nederland onder meer met arbeid, ICT-diensten, reclame-uitingen, relatiebeheer en kennismanagement. Maar we organiseren ook activiteiten voor onze leden samen met een pretpark, een outdoorcentrum en andere evenementenlocaties.

Wil je meer weten over deze en andere sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Johannes Verheijden via [email protected] of (030) 245 90 90.