Skip to content

CP Nederland nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van CP Nederland op zaterdag 14 mei 2022. De ALV begint om 10.00 uur en eindigt uiterlijk om 12.00 uur. De ALV is net als vorig jaar online. Tijdens de ALV brengen wij onder meer verslag uit over het afgelopen jaar en nemen we de leden mee in de plannen voor 2022.

Presentatie Olaf Verschuren

Voorafgaand aan deze ALV zal Olaf Verschuren een online presentatie houden voor de deelnemers aan de ALV. Olaf heeft een achtergrond als kinderfysiotherapeut en is nu senior onderzoeker bij het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht. Zijn onderzoeken richten zich op het belang van bewegen en slapen. In zijn visie zijn dit twee belangrijke activiteiten waar we nog niet voldoende aandacht voor hebben. Leven met cerebrale parese (CP) is namelijk topsport. Beweging, maar ook slaap zijn belangrijke activiteiten voor topsporters. Daarmee lijken ze dus ook belangrijk voor mensen met CP. In de presentatie zal Olaf ingaan op het belang van alle fysieke activiteiten die in 24 uur kunnen worden gedaan. Zo zal hij kort ingaan op het belang van bewegen en zal hij wat langer stilstaan bij het belang van slaap in het dagelijks leven.

Meer horen over zijn inspirerende verhaal? Meld je dan aan voor de ALV. Op deze site vind je meer informatie over fysieke gezondheid.

Stemmen

Natuurlijk kun je als lid tijdens de ALV je stem uitbrengen over verschillende onderwerpen. Na aanmelding voor de ALV ontvang je de agenda en de bijbehorende stukken. Ben je niet in staat om zelf de ALV bij te wonen? Machtig dan een ander lid om voor jou een stem uit te brengen. Bij de uitnodiging ontvang je hiervoor een digitaal formulier.

Aanmelden

Meld je voor 1 mei aaanstaande aan via [email protected]. Ben je niet aanwezig, maar wil je wel de vergaderstukken inzien? Laat dat dan weten via bovengenoemd e-mailadres.

Praktisch

De ALV wordt gehouden via Microsoft Teams. Alle deelnemers ontvangen een link voor de online bijeenkomst. Je ontvangt de vergaderstukken binnenkort via e-mail.

Om tijdens de bijeenkomst gebruik te kunnen maken van de chat-functie, voor het stellen van vragen én om je stem uit te kunnen brengen is het noodzakelijk om de app van MS Teams te downloaden op je desktop, laptop of smartphone.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar Marcel Wentink, secretaris CP Nederland, [email protected]

Back To Top