Skip to content

Bestuursleden

Marieke van Driel – voorzitter

Ik wil mijn kennis, ervaring en vaardigheden graag inzetten voor mensen met CP. Ik wil voor mensen met CP een vuist maken en ik wil voor hen een stem zijn. Lees ook het interview met Marieke van Driel op deze site.

Marcel Wentink – secretaris

Ik zet me in als bestuurslid, omdat ik het belangrijk vind een bijdrage te leveren aan de CP vereniging. Samen met de andere bestuursleden en de leden van de vereniging hoop ik op een bloeiende vereniging. Ik zal er in ieder geval mijn uiterste best voor doen!

Esther Beije – penningmeester

Ik wil mijn ervaringen als moeder van een zoon met CP inzetten, maar ook een stem zijn voor mensen met CP. Daarom ben ik bestuurslid van deze vereniging

Mariëlle Mast – bestuurslid

Ik wil me inzetten in het bestuur, omdat ik het belangrijk vind om goed te luisteren naar welke behoeften er liggen op ieders levenspad. En deze omzetten in acties, zodat mensen met CP als volwaardig mens kunnen groeien en hun eigen krachten en mogelijkheden kunnen ontdekken en gaan gebruiken. Jong en oud verdient deze aandacht. Náást, voor en door mensen met CP.

Amanda van den Hurk – bestuurslid

Als ouder van een kind met CP en niet te vergeten een mini-mantelzorger zet ik mij graag in voor CP Nederland. Datgene wat ik nu weet vanwege mijn ervaringen met CP, had ik graag eerder geweten en deel ik juist daarom graag met anderen. Daarbij komen mijn professionele kennis als rouwbegeleider en nazorgverlener en mijn secretariële vaardigheden goed van pas.

Back To Top