Skip to content

CP Nederland heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan het neerzetten van een nieuw sponsor evenement. Vandaag, op Wereld CP dag, is het zover.  Vol trots presenteren we Walk on Sunshine!

Walk on Sunshine is een prachtige wandeltocht bij zonsopkomst. We verwelkomen een mooie nieuwe dag en zetten ons tegelijkertijd in voor mensen met cerebrale parese! De 1e editie van Walk on Sunshine is op zaterdag 5 oktober 2024, in het weekend van Wereld CP dag. Het event vindt plaats bij de Pyramide van Austerlitz, een centrale plek in Nederland. Deelnemen vanuit huis kan natuurlijk ook, omdat we ons beseffen dat het niet voor iedereen haalbaar is om bij zonsopkomst aanwezig te zijn bij de Pyramide van Austerlitz.

Je kunt wandelen, handbiken, rollen, of framerunnen. Er is keuze uit vier afstanden: 1, 5, 10, en 20 km. Natuurlijk zorgen we ter plekke voor een heerlijk gezamenlijk ontbijt. Onderweg zijn er rustmomenten en gezellig entertainment. Ook de finish wordt voor iedereen een feestje!

Meer informatie over aanmelden, doneren en deelname vanuit organisaties vind je op de site www.walkonsunshine.nl

Op Wereld CP dag – 6 oktober- bij zonsopkomst is Walk on Sunshine symbolisch van start gegaan.  Bij de Pyramide van Austerlitz, op de Utrechtse Heuvelrug wandelden we de zon tegemoet. Na een toelichting over de historie van deze bijzondere plek presenteerden we Walk on Sunshine aan de aanwezigen. Voorzitter Marieke van Driel gaf het officiële startsein met een eerste donatie. De inschrijving is vanaf nu geopend en ook donaties zijn natuurlijk welkom! We kijken uit naar een hele mooie editie van Walk on Sunshine in 2024!

         

 

 

Back To Top