Skip to content

UMC Utrecht en De Hoogstraat Revalidatie doen samen onderzoek naar slaap en bewegen bij volwassenen met cerebrale parese (CP). Deze groep wordt uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek door een digitale vragenlijst in te vullen.

Doel onderzoek

Het onderzoek heeft als doel de ervaringen van volwassenen met Cerebrale Parese (CP) met slapen en bewegen in kaart te brengen. Deze informatie gebruiken de onderzoekers om erachter te komen welke problemen volwassenen met CP mogelijk hebben bij het slapen en bewegen. Zo vergroten de onderzoekers de kennis op het gebied van slapen en bewegen. Ze willen de kennis ook delen met anderen, zodat er meer aandacht komt voor slaap en beweging binnen de zorg van volwassenen met CP.

Deelnemen?

De onderzoekers nodigen volwassenen met CP van harte uit om deel te nemen van het onderzoek. Dat gebeurt met een digitale vragenlijst. De vragen gaan over hoe goed je slaapt, hoeveel je beweegt, en waar je mogelijk moe van wordt. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Meedoen? Klik dan hier.

Lees meer over het onderwerp bij Leven met CP/Volwassenen.

STEPtember

Het onderzoek wordt gefinancierd vanuit STEPtember.

Back To Top