Skip to content

CP Nederland houdt twee keer per jaar een Algemene Ledenvergadering (ALV). We vinden het belangrijk dat onze leden meepraten en meebeslissen.

Op woensdagavond 13 december 2023 organiseren wij een online ALV. We starten om 19:30 uur en de ALV duurt tot uiterlijk 21:00 uur. Tijdens deze ALV kijken we vooruit naar het nieuwe jaar. We presenteren de begroting en globale plannen voor 2024.

Bij deze nodigen we jou uit om hierbij aanwezig te zijn!

Te nemen besluiten

In deze ALV nemen we de aanwezige leden mee in het werkplan en de begroting van 2024.  De aanwezige leden stemmen onder andere over het werkplan en begroting. Ook vraagt het bestuur Marieke van Driel voor een nieuwe termijn van drie jaar te benoemen als bestuurslid van CP Nederland. Daarnaast leggen we het verslag van de vorige ALV ter goedkeuring voor aan de aanwezige leden.


Aanmelden
Meld je voor 1 december aan via deze link. Je ontvangt na de aanmelding de relevante vergaderstukken via de mail.

Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel de vergaderstukken inzien? Stuur dan uiterlijk 1 december  een mail aan [email protected].

Kun je niet aanwezig zijn en wil je toch meestemmen? Dat kan bij volmacht, je laat dan een ander aanwezig lid van CP Nederland voor jou stemmen. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken, mail dan voor 1 december naar [email protected]


Praktisch
We houden de ALV via Microsoft Teams. Deelnemers ontvangen na aanmelding een inlogcode voor de online bijeenkomst. Hiermee krijg je toegang tot de online ALV.

Je ontvangt de vergaderstukken na aanmelding uiterlijk 6 december binnenkort via e-mail. Het is noodzakelijk om de app van MS Teams te downloaden op je desktop, laptop of smartphone, om tijdens de bijeenkomst gebruik te kunnen maken van de chat-functie; voor het stellen van vragen en om je stem uit te kunnen brengen.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar Marcel Wentink, secretaris CP Nederland, [email protected]

Back To Top