Skip to content

Deelnemers gezocht voor onderzoek ‘Werk en vermoeidheid bij volwassenen met CP’

Wij zijn op zoek naar mensen met cerebrale parese die hun ervaringen willen delen over werk, en willen meedenken hoe we de relatie tussen mensen met CP en hun werkgever en collega’s kunnen versterken. Graag bespreken we dit op 24 oktober 2024 van 09:00-11:00 uur.

Het is heel fijn als je fysiek aanwezig kan zijn op De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht (adres: Rembrandtkade 10, 3583 TM Utrecht), maar je kunt ook online via Zoom aansluiten.

Tijdens de bijeenkomst komen drie onderdelen aan bod:
1. Wat zijn de ervaringen van mensen met CP die werken? Waar lopen ze tegen aan? Hoe is de relatie met de werkgever en collega’s?
2. Wat kunnen we doen of maken om de relatie met de werkgever te versterken?
Wat kunnen we maken om het gesprek tussen werkgever en werknemer te ondersteunen? Denk bijvoorbeeld aan tekst, illustraties, website, flyer, boekje, etc.
3. Wat zijn de rechten en plichten van iemand met CP als werknemer?
Er zal een presentatie gegeven worden van twee arbeidskundigen van het UWV.

Van de deelnemers vragen we een actieve bijdrage aan de bijeenkomst waarin ze hun ervaringen, frustraties en ideeën met de groep en onderzoekers delen.

Wie zoeken we?
Voor deze bijeenkomst zoeken wij mensen met CP van 18 jaar of ouder. Deelnemers werken tenminste 12 uur per week betaald en/of onbetaald en hebben last van vermoeidheid. Er is ruimte voor 10 deelnemers. Als er meer dan 10 aanmeldingen zijn, zullen we een selectie doen op basis van een aantal vragen. Deelnemers ontvangen een vergoeding voor hun deelname van 100 euro.

Aanmelden?
Aanmelden kan tot 10 oktober 2024, stuur een mail naar: [email protected]

Back To Top