CP Zeilweekend voor leden CP Nederland | VOL

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
17/09/2021 - 19/09/2021
00:00

Locatie
Elahuizen

Categorieën


Het zeilweekend van 17 tot en met 19 september 2021 is volgeboekt.

10 volwassenen met CP kunnen gebruik maken van een weekend zeilen op de ‘Beatrix’, een volledig aangepaste catamaran met een verblijf in het ruime Commandeurshuis in Elahuizen (Friesland). Dat is de plek in Friesland waar ook de Beatrix ligt afgemeerd.

Het Commandeurshuis is eveneens geschikt voor mensen met een beperking. Beneden zijn er naast 2 slaapkamers (voor 4 rolstoelgebruikers) 2 aangepaste badkamers en boven zijn extra toiletten en douches. Degenen die kunnen lopen, moeten wel in staat zijn om zelf de trap op te kunnen, aangezien er geen lift aanwezig is.

Het zeilweekend is exclusief voor leden.

Aan boord van de Beatrix kunnen een beperkt aantal rolstoelen mee. Met deze 10 volwassenen gaan ook 2 vrijwilligers mee. Een vrijwillige ADL-hulp en een algemene vrijwilliger zorgen voor de boodschappen, koken, enzovoort. Dit is uiteraard in samenwerking met de deelnemers.

Naast deze 12 personen zijn ook een schipper en zijn/haar maat aanwezig; de schipper is verantwoordelijk voor de veiligheid. Kosten voor eten en drinken gedurende het weekend zullen apart worden berekend, waarbij er rekening mee moet worden gehouden dat de schipper, zijn maat en de vrijwilligers ‘met de pot mee-eten’.

Een weekend zeilen op de Beatrix en verblijf in het Commandeurshuis begint op vrijdagavond 20.00 uur en eindigt op zondagmiddag 16.00 uur. Het zeilprogramma wordt door de schipper samen met de deelnemers vastgesteld.

Meer informatie?

Mail ons: [email protected]