CP Zeilweekend voor leden CP Nederland [VERPLAATST]

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
17/09/2021 - 19/09/2021
00:00 - 23:59

Locatie
Elahuizen

Categorieën


10 volwassenen met CP kunnen gebruik maken van een weekend zeilen op de ‘Beatrix’, een volledig aangepaste catamaran met een verblijf in het Sailhûs in Elahuizen (Friesland). De plek in Friesland waar ook de Beatrix ligt afgemeerd. Het Sailhûs is eveneens volledig geschikt voor mensen met een beperking.

Het zeilweekend is exclusief voor leden.

Aan boord van de Beatrix kunnen een beperkt aantal rolstoelen mee. Met deze 10 volwassenen gaan ook twee vrijwilligers mee. Een vrijwillige ADL-hulp en een algemene vrijwilliger voor de boodschappen, koken etc. Dit uiteraard in samenwerking met de deelnemers.

Naast deze 12 personen zijn ook een schipper en zijn/haar maat aanwezig. De schipper is verantwoordelijk voor de veiligheid. De schipper en maat eten met de deelnemers mee, waarbij de kosten van eten en drinken door de deelnemers gezamenlijk worden gedragen. De totale kosten moeten worden gedragen door 10 personen, waarbij de twee vrijwilligers niet hoeven te betalen.

Een weekend zeilen op de Beatrix en verblijf in het Sailhûs begint op vrijdagavond 20.00 uur en eindigt op zondagmiddag 16.00 uur. Het zeilprogramma wordt door de schipper samen met de deelnemers vastgesteld.

Meer informatie? Mail ons: katrin@hetlandelijkbureau.nl

Aanmelden

Het weekend kost € 200 p.p.  (voor drankjes in de avond zorgt iedereen zelf) en je reiskosten naar Elahuizen.

Let op: na betaling is je aanmelding als deelnemer definitief.

Meld je hier aan:

Zeilweekend CP

  • Al je een rolstoel hebt, selecteer hierboven welk type.
  • Sectie-einde