Module Omgaan met langetermijngevolgen CP

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
23/01/2020
00:00

Categorieën Geen Categorieën


CP: hoe leef je ermee? De groepsbehandeling Omgaan met langetermijngevolgen CP bij Rijndam is ontwikkeld voor langetermijnklachten. Op volwassen leeftijd brengt Cerebrale Parese klachten met zich mee als pijn, vermoeidheid en een achteruitgang in het functioneren, zoals toenemende beperkingen bij het lopen of werken. Bijkomende problemen kunnen stemmingsklachten, een negatief zelfbeeld, onzekerheid of eenzaamheid zijn.

De groepsbehandeling die start op 23 januari met 10 bijeenkomsten richt zich op het leren omgaan met uw chronische aandoening en (toenemende) klachten, maar ook met de gevolgen van de klachten in het dagelijks leven.

Aanmelden groepsbehandeling

De groepsbehandeling is bedoeld voor mensen met CP vanaf 25 jaar. Tijdens een consult bij de revalidatiearts en een intakegesprek bij de GZ-psycholoog wordt gekeken of de behandeling aansluit bij jouw aandoening, verwachtingen en behoeften. Als je al bij Rijndam in behandeling bent, kun je jouw revalidatiearts vragen om een verwijzing. Ben je niet in behandeling in Rijndam? Dan heb je een verwijsbrief van jouw huisarts of specialist nodig. De arts kan jou digitaal aanmelden of je kunt de verwijsbrief per post versturen.

Wil je meer weten over de behandeling? Klik op Omgaan langetermijngevolgen CP.