Skip to content

Walk on Sunshine

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
05/10/2024
07:00 - 14:00

Categorieën Geen Categorieën


In het weekend van Wereld CP dag, op zaterdag 5 oktober 2024, vindt de allereerste editie van Walk on Sunshine plaats. Op de Utrechtse Heuvelrug bij de Pyramide van Austerlitz wandelen we samen de zon tegemoet.

Iedereen kan meedoen. Je kunt wandelen, handbiken, rollen, framerunnen. Er is keuze uit vier afstanden: 1, 5, 10, en 20 km. Natuurlijk zorgen we voor een heerlijk gezamenlijk ontbijt. Onderweg zijn er rustmomenten en gezellig entertainment. Ook de finish wordt voor iedereen een feestje!

Meedoen vanuit huis kan natuurlijk ook, omdat we ons goed beseffen dat het niet voor iedereen haalbaar is om bij zonsopkomst aanwezig te zijn bij de Pyramide.

Deelnemen aan deze inspirerende, gezellige, sportieve dag vol met ontmoetingen is niet alleen leuk, maar ook enorm belangrijk. Samen zamelen we namelijk zoveel mogelijk geld in voor mensen met de hersenbeschadiging cerebrale parese (CP). Leven met CP is topsport. Elke stap kan voor mensen met CP letterlijk een uitdaging zijn. CP Nederland ondersteunt mensen met CP. Zo organiseren we diverse ontmoetingsdagen waarbij mensen met CP anderen met CP ontmoeten. Verder steunen we wetenschappelijk onderzoek voor kinderen en volwassenen met CP en ontwikkelen we informatiemateriaal. We kunnen jouw steun dus heel goed gebruiken!

JA IK DOE MEE IN 2024!

Back To Top