Winterweek 28 Februari-7 Maart 2020

Winterweek 28 februari-7 maart 2020

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
28/02/2020 - 07/03/2020
00:00 - 23:59

Categorieën


Samen genieten van een fantastische wintersportvakantie? Dat kan tijdens de Winterweek! Skiën, langlaufen, sleeën, snowboarden of bi-uniquen: alles is mogelijk. Van 28 februari tot en met 7 maart organiseren we opnieuw een Winterweek.

De reis naar Au wordt gemaakt met een grote touringcar en een rolstoelbus voor de mensen die niet op een gewone busstoel kunnen zitten.

Accommodatie

Je verblijft met de groep in Hollandheim, een geheel aangepast groepsvakantiehuis met rolstoelhellingbaan, rolstoellift, aangepaste toiletten en badkamers en overal voldoende manoeuvreerruimte voor rolstoelen. Er zijn slaapkamers voor 4, 6 of 8 personen, voor grotere gezinnen is er vaak een eigen kamer mogelijk. Er staan stapelbedden op de kamers.

De reis wordt begeleid door enthousiaste vrijwilligers die ondersteunen bij activiteiten en de maaltijden verzorgen. Ook zijn er vrijwillige zorgprofessionals voor de benodigde verpleegkundige zorg.

Voor wie?

De reis is geschikt voor gezinnen en (jong) volwassenen. Je kunt alleen mee, maar ook met een vriend(in) of familielid. De Winterweek is voor leden van CP Nederland of mensen die lid willen worden van de vereniging.

Kosten

De prijs voor de reis is €650,00 p.p. hierbij is inbegrepen het vervoer naar Au, het verblijf in Hollandheim, alle maaltijden, koffie, thee of limonade (overige drankjes komen voor eigen rekening), 1 dag ski/langlaufles, materiaalhuur (ski’s, schoenen, stokken, helmen), de excursies in de buurt. Er zijn diverse excursies voor de gasten met beperkingen.

Programma

Je kunt deze week leren skiën, langlaufen of sleeën (reissom is incl. 1 dag les). Diegene die niet gaan langlaufen, snowboarden of bi-uniquen gaan in groepsverband een tocht maken over de loipes met de aangepaste sleeën. Naast het sleeën zijn er dagelijks groepsactiviteiten. Kinderen die te klein zijn voor kinder-skilessen, kunnen gebruik maken van de kinderopvang bij de skipiste.