Wij zoeken jou!

Heb jij cerebrale parese (CP) of ben je een naaste (partner, familielid of vriend) van iemand met deze aandoening? En wil je meedenken over waar de Hersenstichting zich de komende jaren voor moet inzetten? Deel je ervaringen dan in een groepsgesprek!

In november is de Hersenstichting gestart met een behoeftenonderzoek bij mensen met een hersenaandoening en hun naasten. Welke klachten en gevolgen hebben de grootste impact op het dagelijks leven als je een hersenaandoening hebt? En hoe verhouden deze klachten en gevolgen zich tot kansrijke (wetenschappelijke) ontwikkelingen? De opbrengsten uit het onderzoek bieden de Hersenstichting concrete inzichten voor toekomstige projecten. Het behoeftenonderzoek wordt, in opdracht van de Hersenstichting, uitgevoerd door de Vrije Universiteit Amsterdam.

Doel van het onderzoek 

Tijdens het gesprek gaan we in op jouw ervaringen met CP. Centraal staat de vraag: wat zijn de belangrijkste klachten en gevolgen in het dagelijks leven?  Ook kun je je zorgen voor de toekomst uiten. Wij relateren de klachten, gevolgen en zorgen vervolgens aan kansrijke (wetenschappelijke) ontwikkelingen. Deze opbrengsten bieden de Hersenstichting concrete inzichten voor toekomstige projecten.

Doe mee! 

Om deelname zo laagdrempelijk mogelijk te maken, houden wij rekening met beperkingen die sommige deelnemers ervaren.

Heb je  zelf CP en wil je je direct aanmelden? Dat kan voor het eerstvolgende online groepsgesprek op 4 april van 10:00-12:00 via https://forms.gle/RgHVRvzrpbpHxpH18

Ben je een naaste? Meld je aan voor het eerstvolgende online groepsgesprek op donderdag 13 april van 19:00-21:00 via https://forms.gle/5XrWorkxFEWttDC68

Bij vragen kun je contact opnemen met het projectteam via: [email protected].