Skip to content

Deze week (13 t/m 18 november) is de collecteweek van Stichting het Gehandicapte Kind. Maar liefst 75% van de opbrengst via CP Nederland komt rechtstreeks ten goede aan CP Nederland.
Een handicap beperkt een kind niet voor het leven. Buitengesloten worden doet dat wel. We hebben jouw hulp nodig om dit te veranderen! 

Tijdens de collecteweek van Stichting het Gehandicapte Kind collecteren wij met onze eigen digitale collectebus. Dankzij jouw hulp zorgen we er samen voor dat kinderen met een handicap ook mee kunnen doen in de speeltuin, op school en bij de sportclub.  Jij kunt ook meehelpen! Doneer in de digitale collectebus van CP Nederland (hieronder zie je directe QR code van deze collectebus).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze link via je eigen social media kanalen of doe zelf een donatie, en zamel zo geld in voor kinderen met CP. Online collecteren is makkelijk, snel en veilig. Met het geld dat jij en onze andere collectanten ophalen, financieren wij projecten voor kinderen. Het beste is om deze centrale CP Nederland collectebus te gebruiken, op die manier ontvangt CP Nederland namelijk 75% van de opbrengst.

Alvast veel dank namens CP Nederland én alle kinderen met cerebrale parese!

Back To Top