Skip to content

Van 13 t/m 18 november houdt Stichting het Gehandicapte Kind haar collecteweek. Maar liefst 75% van de opbrengst van alle ‘CP Nederland-collectanten’ komt rechtstreeks ten goede aan CP Nederland. Wil jij ook meehelpen of ken je iemand in je omgeving die wil collecteren (deur-tot-deur en/of digitaal) voor CP Nederland? Je kunt je aanmelden t/m 7 september via dit formulier om een deur-tot-deur ‘CP Nederland-collectant’ te worden. 

Luuk is een van de gezichten van de collecteweek. Luuk heeft zelf ook cerebrale parese. Hier lees je zijn verhaal. 

ONLINE COLLECTEREN: Meehelpen kan zowel via onze online collectebus als via deur-tot-deur collecte. De online collectebus van CP Nederland is nu al beschikbaar. Hieronder vind je de directe QR code van onze CP Nederland collectebus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is de link naar onze online collectepagina.  (let op: het handigste is om deze centrale CP Nederland collectebus te gebruiken. Als je een eigen collectebus aanmaakt weet Het Gehandicapte Kind niet dat je je inzet voor CP Nederland, en missen we een deel van de 75% opbrengst). Deel daarom deze link via je eigen social media kanalen, en zamel zo geld in voor kinderen met CP. Online collecteren is makkelijk, snel en veilig. Met het geld dat jij en onze andere collectanten ophalen, financieren wij projecten voor kinderen.

DEUR-TOT-DEUR: Ga je liever langs de deuren in je eigen wijk, dorp of stad? Meld je dan als deur-tot-deur collectant. Dat kan via dit formulier.  Wij geven deze informatie door aan Het Gehandicapte Kind zodat je tijdig door de organisator van de collecte in jouw wijk benaderd wordt. Hier lees je tips voor het deur-tot-deur collecteren. Als je naast het deur-tot-deur collecteren ook nog een online collectebus wil gebruiken dan kan dat natuurlijk! Dit is de link naar onze online collectebus. (let op: het handigste is om deze centrale CP Nederland collectebus te gebruiken. Als je een eigen collectebus aanmaakt weet Het Gehandicapte Kind niet dat je je inzet voor CP Nederland, en missen we een deel van de 75% opbrengst).

Succes aan iedereen die mee wil doen, en alvast namens CP Nederland en alle kinderen met cerebrale parese: Heel veel dank!

Back To Top