Je hebt maar één stel hersenen. Ze laten je praten, lachen, genieten…en nog wel duizend dingen meer. Ze bepalen wie je bent en wat je kunt. Maar gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend. Een hersenaandoening zet je leven en dat van naasten volledig op z’n kop. In Nederland hebben ruim 30.000 mensen cerebrale parese. Elke 20 uur wordt er een baby met CP geboren. Daarom doet ook CP Nederland mee aan de collecte van de Hersenstichting. Voor alle collectanten die wij als CP Nederland inzetten ontvangen we als vereniging namelijk 50% van het door hen opgehaalde bedrag.

Help daarom mee!

Meehelpen kan zowel via onze online collectebus als via deur-tot-deur collecte.
ONLINE: CP Nederland heeft een eigen online collectebus aangemaakt. Dit is de link naar onze online collectebus: https://hersenstichting.digicollect.nl/cp-nederland (let op: het handigste is om deze centrale CP Nederland collectebus te gebruiken. Als je een eigen collectebus aanmaakt weet de Hersenstichting niet dat je je inzet voor CP Nederland, en missen we een deel van de opbrengst). Deel deze link via je eigen social media kanalen, en zamel zo geld in. Voor jezelf, voor je kind, voor een familielid, vriend, collega met CP of voor iedereen met een hersenaandoening. Online collecteren is makkelijk, snel en veilig. Met het geld dat jij en onze andere collectanten ophalen, financieren wij onder andere onderzoek en innovaties.

 

 

 

 

DEUR-TOT-DEUR: Ga je liever langs de deuren in je eigen wijk, dorp of stad? Meld je dan als deur-tot-deur collectant. Dat kan via dit formulier.  Wij geven deze informatie door aan de Hersenstichting zodat zij tijdig door de organisator van de collecte in hun wijk benaderd worden. Hier lees je tips voor het deur-tot-deur collecteren. Als je naast het deur-tot-deur collecteren ook nog een online collectebus wil gebruiken dan kan dat natuurlijk! Dit is de link naar onze online collectebus: https://hersenstichting.digicollect.nl/cp-nederland (let op: het handigste is om deze centrale CP Nederland collectebus te gebruiken. Als je een eigen collectebus aanmaakt weet de Hersenstichting niet dat je je inzet voor CP Nederland, en missen we een deel van de opbrengst).

Succes aan iedereen die mee wil doen, en alvast, namens CP Nederland en alle mensen met cerebrale parese: Heel veel dank!