Oproep: ben jij een ouder van een kind met cerebrale parese en wil jij jouw ervaringen inbrengen om de zorg rondom heupproblematiek te verbeteren? Meld je dan aan bij CP Net.

CP Nederland is onderdeel van CP-Net, het netwerk van mensen met CP, zorgprofessionals en onderzoekers, die zich dagelijks bezighouden met de zorg voor mensen met CP. De inzet van mensen met CP zelf wordt belangrijker en groter. Daar zijn we erg blij mee.

Wie we zoeken

We zoeken een ouder van een kind met CP (GMFCS 4 of 5) die te maken heeft (gehad) met heupproblematiek. Zorgverleners zijn benieuwd of hun tips en adviezen hebben gewerkt. Weet jij wat er anders moet of kan? Dan zoeken we jou.

Aanmelden

Meld je aan bij Pien Augustinus, medewerker van CP Nederland. Stuur hiervoor een mail naar [email protected]. Ook voor meer informatie kun je terecht bij Pien. In verband met de vakantie kan het even duren voordat we contact met je opnemen.

Het is goed te weten dat het aantal uren inzet beperkt zal zijn en overleggen veelal overdag plaatsvinden. #cerebraleparese #CPNet

Lees meer over CP Net.