Een spalk onder je badpak of een linkshandige begroeting: tijdens CP Weekend niemand kijkt op van dit soort typische CP-rariteiten. Dat maakt het jaarlijkse bezoek aan camping De Ruimte in Dronten – altijd in het Vaderdagweekend – zo ontspannen en vol herkenning. Na twee jaar coronastilte was afgelopen weekend weer de eerste keer, met als bonus bloedmooi weer.

Rolstoeltoegankelijk

Rond de 30 mensen kwamen dit jaar samen op de goed rolstoltoegankelijke camping, zoals altijd een heel diverse groep: de jongste was dit jaar 1 terwijl anderen al grijze haren hebben, en alles daar tussenin. Ook vaste prik tijdens CP Weekend: de mix van mensen die al eerder kwamen en nieuwkomers. De open sfeer maakt dat dat prima samengaat.

Gezamenlijke maaltijd

Een vast programma is er niet, of het moet het moment zijn dat de bestellijst van de afhaalmaaltijden rondgaat, met de gezamenlijke maaltijd daarna. Er wordt koffie bijgeschonken of een biertje en verder is het vooral kletsen Over alles wat wel of juist niet met CP te maken heeft. En er is een zwembadje op de camping, een bos in de omgeving en het Veluwemeer is vlakbij.

Camping De Ruimte verhuurt vaste tenten (met houten vlonder waardoor de toegankelijkheid goed is) en heeft een gehandicaptentoilet. Voor CP Nederland is er tijdens het jaarlijkse weekend een apart veldje, waardoor je elkaar makkelijk vindt.

17 juni 2023

Kom je volgend jaar ook, of weer? In 2023 valt het weekend op 17 juni. Zowel dagbezoek als het hele weekend (van vrijdag tot zondag) mogelijk. Kosten: alleen de overnachtingen van de camping, voor wie daar gebruik van maakt. Houd onze agenda in de gaten voor het aanmelden!