Skip to content

Ook dit jaar is er weer het jaarlijkse kampeerweekend van CP Nederland, van 31 mei t/m 2 juni op camping “De Ruimte” in Dronten. Een weekend vol gezelligheid, met ruimte om ervaringen uit te wisselen in een ongedwongen sfeer. Om samen te zijn met andere mensen die zelf ook weten hoe het is om CP te hebben. Iedereen met CP, in welke vorm dan ook, is van harte welkom! Ouders met kinderen, jongvolwassenen, volwassenen, alleen of met je partner.

 De camping

De camping is van alle gemakken voorzien, heeft aangepaste voorzieningen en is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Voor het CP Nederland weekend is er één veld gereserveerd, zodat we bij elkaar kunnen staan. We eten samen (voor wie dat wil, niks is verplicht dit weekend).
Vind je een heel weekend te lang? Geen probleem! Dan ben je overdag van harte welkom op zaterdag 1 juni!
Ben je niet zo’n fan van slapen in een tent? Er zijn ook enkele kampeerbungalows beschikbaar!

Hoe het werkt, kosten en aanmelden

Je boekt zelf je eigen plek bij de camping en neemt je eigen kampeerspullen mee.

  • De kosten voor een kampeerplek zijn € 26,75 per nacht (2 personen). Elke persoon extra uit hetzelfde gezin:  € 4,80 (inclusief 3 Kwh stroom per nacht, eventueel extra Kwh wordt achteraf in rekening gebracht a € 0,60 per Kwh). Hier komt de toeristenbelasting a 1,55 p.p.p.n nog bij.
  • De kosten voor een Kampeerbungalow voor 4 personen (vrijdag t/m maandag) zijn € 205,- voor een heel weekend, vrijdag-maandag. Dit is excl. eventuele kosten eindschoonmaak € 42,50. Hier komt de toeristenbelasting a 1,55 p.p.p.n nog bij.

Aanmelden voor zowel het weekend als de zaterdag kan rechtstreeks via [email protected] onder vermelding van CP Nederland weekend. Gelieve dat op tijd te doen i.v.m. de beschikbaarheid.

Voor CP Nederland is het ook fijn om te weten wie zich heeft aangemeld We vragen je daarom ook dit  (hele korte) aanmeldformulier in te vullen.

Vanuit de organisatie is geen ADL-hulp aanwezig tijdens het weekend. Je kunt natuurlijk wel zelf ADL-hulp regelen.

Super als je er bij kunt zijn!

Back To Top