We hebben de Sportdag die op 10 juni zou plaatsvinden verplaatst naar 28 oktober. Er waren, door de vele andere events rondom dat weekend, helaas onvoldoende aanmeldingen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen dus! Zet 28 oktober in je agenda en kom die dag gezellig sporten met ons in Moerkapelle.

CP Nederland laat op deze dag zien wat er allemaal wel kan. Sporten is leuk en gezond, juist als je CP hebt!

De clinics die we aanbieden zijn geschikt voor iedereen, ongeacht of je in een rolstoel zit of niet. De sporten die je die dag kunt verwachten:

Rolstoeltennis/tennis
Aangepast fietsen (Van Raam fietsen)
Boccia
Rolstoelhockey
Zumba
Rolstoelrugby
Rolstoeldansen
Schuiftafeltennis
Framerunnen
Atletiek
Wheelchair Skills Team (rolstoelvaardigheid)
Ballet (voor kinderen)

en wellicht nog meer sporten…!

Er zijn geen inschrijfkosten en aanmelden kan binnenkort via het aanmeldformulier, zodra de clinics zijn bevestigd. De meeste clinics duren 45-60 minuten. De indeling wordt gemaakt op basis van wens en beschikbaarheid.

Behalve deze clinics zijn er ook lezingen over sport en bewegen. Verdere informatie hierover volgt nog. Ook is De Esther Vergeer Foundation aanwezig om meer te vertellen over hun Sportpoli’s.

En natuurlijk is er de hele dag gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te spreken in het sportcentrum en in de kantine van Dorpshuis op Moer. Ook voor rolstoelgebruikers en mindervalide gasten is Op Moer prima bereikbaar en te gebruiken. Er is een rolstoelopgang nabij de hoofdentree en in het gebouw zijn meerdere gehandicaptentoiletten aanwezig.

Neem gezellig je partner of gezin mee en schrijf je vandaag nog in (je hoeft geen lid te zijn van CP Nederland om deel te nemen).

Tot ziens op 28 oktober

Heb je je aangemeld dan rekenen we op je komst!

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door de Hersenstichting, Phelps Stichting voor Spastici, het Johanna Kinderfonds en Fonds Heuff de Zeeuw.