Skip to content

Vanuit Hogeschool Rotterdam zijn zeven studenten van de opleidingen fysiotherapie, verpleegkunde en ergotherapie bezig met een project waarvoor ze op zoek zijn naar mensen met CP met GMFCS niveau III, IV of V of hun behandelaren, begeleiders of familie om onderstaande enquête in te vullen over de mogelijke toegevoegde waarde van het gebruik van een IP-car.

De IP-car is ontwikkeld voor mensen met een lichamelijke beperking die lastig naar buiten kunnen of waarvoor naar buiten gaan te veel energie kost. De IP-car is een internet gestuurde robotauto waarmee zij digitaal in real time een locatie (zoals bos of strand) kunnen bezoeken zonder dat zij daar fysiek naartoe hoeven. Ze kunnen dus vanuit huis de IP-car besturen, waardoor ze een stukje eigen regie behouden. De IP-car moet ten alle tijde begeleid worden.

Het onderzoek richt zich op wat de IP-car nodig heeft om van toegevoegde waarde te zijn voor de fysieke gezondheid, sociale gezondheid en het dagelijks functioneren van iemand met Cerebrale Parese.

 Ben je nieuwsgierig naar de IP-car en wil je graag een steentje bijdragen aan dit onderzoek, vul dan de enquête in

Dank je wel.

 

Back To Top