CP Nederland organiseert op zaterdag 9 september voor mensen met CP (leden EN niet-leden) en hun familie/partner de Ontmoetingsdag in het prachtige Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Met deze Ontmoetingsdag bieden we kinderen, jongeren en volwassenen met CP, en hun families of partners een fantastische dag waarop jullie samen onbezorgd kunnen genieten, ervaringen kunnen uitwisselen, en mooie (nieuwe) contacten kunnen leggen.

Behalve het Dierenpark bezoeken, kun je die dag terecht in het aangrenzende Fonkelhuis, dat volledig gericht is op mensen met een beperking. In het Fonkelhuis kun je even tot rust komen, iets drinken, anderen ontmoeten, spelletjes spelen of verschonen in de grote verschoningsruimte.

Deelnemers betalen een eigen bijdrage van €15,00 per persoon.  Voor dit bedrag kun je de hele dag het Ouwehands Dierenpark bezoeken, gebruik maken van de faciliteiten van het Fonkelhuis, en een heerlijke lunch nuttigen. Ook de parkeerkosten zijn inbegrepen.

Naast het bezoeken van het Dierenpark is er nog veel meer leuks die dag!  Zo is er een speeddate voor (jong)volwassenen zodat je op een leuke manier met anderen met CP in contact komt en -als je wil- daarna samen de dag kunt doorbrengen. Kinderen én volwassenen kunnen worden geschminkt én er zijn allerlei leuke spellen die je samen kunt spelen, zoals Kubb, Mega Vier-op-een-rij, er is een voetbaltafel, een sjoelbak, Twister en nog veel meer!

Zet 9 september dus in je agenda, en meld je aan via deze link!

Ben je nog geen lid van CP Nederland, word dan snel lid voor slechts €39,00 per jaar en profiteer van vele andere kortingen.

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door Phelps Stichting voor Spastici, Kinderfonds Adriaanstichting, Johanna Kinderfonds, Fonds Heuff de Zeeuw en Stichting SFO.