Skip to content

Hou jij van koken, nieuwe dingen leren en vind je het ook leuk om op de foto te gaan voor een professioneel kookboek? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Op 19 maart kun je Michaël Sels (diëtist UZA Antwerpen), en ook bekend van Chef op Njam, aan het werk zien tijdens het koken (en mag je mee op de foto) voor een kookboek in samenwerking met Nestlé Health Science.

Die middag kun je maaltijden op maat beleven en proeven. Michaël maakt maaltijden voor iedereen, van gewone tot gepureerde maaltijden, maar ook voeding voor de sonde op basis van verse ingrediënten. Heb jij vragen over hoe je bepaalde gerechten zelf thuis kunt maken? Leer van de chef zodat je thuis met meer vertrouwen zelf aan de slag kunt!
Ouders met kinderen, jongeren en volwassenen zijn welkom.

Sta je niet graag op de voorgrond of wil je niet herkenbaar op de foto dan kan je dat aangeven.Michael_Sels

Praktisch

  • 19 maart 2025
  • Van 14 uur tot ongeveer 17 uur
  • Locatie: Watervliet, België

Wat mag je verwachten ?

  • Een leuke middag in aangenaam gezelschap
  • Proeven van lekkere maaltijden
  • Een professionele chef aan de slag zien
  • Reiskostenvergoeding 0,23 euro/km
  • Een persoonlijk exemplaar van het kookboek, op aanvraag na het delen van je gegevens. Publicatie van het boek is gepland in juni 2025.

Hoe kun je deelnemen?

Lijkt dit je leuk? Stuur dan een mail naar info@cpnederland.nl, uiterlijk op 5 maart. Geef aan met hoeveel mensen je wil komen en waarom het je leuk kijkt. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus als het nodig is maken wij uit de aanmeldingen een selectie.

6 maart hoor je van ons of je geselecteerd bent, dan hoor je ook alle verdere informatie.

Voor de mensen die aanwezig zijn op 19 maart vraagt Nestlé Health Science een officieel akkoord voor het gebruik van de foto’s.

Het team Van Nestlé Health Science, kijkt er naar uit om er een gezellige middag van te maken.

 

Back To Top
Close mobile menu