Skip to content

Kom je ook lekker met ons sporten op 28 oktober in Moerkapelle?

CP Nederland laat op deze dag zien wat er allemaal wel kan. Sporten is leuk en gezond, ook als je CP hebt!

Op de CP Nederland Sportdag in Moerkapelle bieden we clinics aan die geschikt zijn voor alle mensen met CP, ongeacht of je in een rolstoel zit of niet. De sporten die je die dag kunt doen:

Rolstoeltennis/tennis
Aangepast fietsen (Van Raam fietsen)
Boccia
LG Hockey
Zumba
Rolstoelrugby
Rolstoeldansen
Schuiftafeltennis
Framerunnen
Atletiek
Ballet

Ook Para-ijshockey is die dag aanwezig.
Er zijn geen inschrijfkosten en aanmelden kan via dit aanmeldformulier. De meeste clinics duren 45-60 minuten. De indeling wordt gemaakt op basis van beschikbaarheid. De dag start om 10 en duurt tot 16 uur (wat natuurlijk niet wil zeggen dat je de hele tijd aan het sporten bent).

Behalve deze clinics zijn er ook lezingen over sport en bewegen. Verdere informatie hierover volgt nog. Ook is De Esther Vergeer Foundation aanwezig om meer te vertellen over hun Sportpoli’s.

En natuurlijk is er de hele dag gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te spreken in het sportcentrum en in de kantine van Dorpshuis op Moer. Ook voor rolstoelgebruikers is Op Moer prima bereikbaar en toegankelijk. Er is een rolstoelopgang nabij de hoofdentree en in het gebouw zijn meerdere miva-toiletten aanwezig.

Neem gezellig je partner of gezin mee en schrijf je in (je hoeft geen lid te zijn van CP Nederland om deel te nemen).

Tot ziens op 28 oktober.

Heb je je aangemeld dan rekenen we op je komst!

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door de Hersenstichting, Phelps Stichting voor Spastici, het Johanna Kinderfonds en Fonds Heuff de Zeeuw.

Back To Top