Skip to content

Fonds Kind en Handicap en Stichting Avavieren nodigen gezinnen met tieners met een lichamelijke beperking van harte uit op zaterdag 22 juni 2024 voor een spectaculaire sportdag op het strand in ‘s-Gravenzande.

Fonds Kind & Handicap maakt op zaterdag 22 juni 2024 in samenwerking met Stichting Avavieren een strandsportdag mogelijk voor tieners van 12 tot en met 18 jaar, voor wie een dagje strand(sporten) vanwege hun lichamelijke beperking niet vanzelfsprekend is. Broertjes, zusjes en hun ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Op het strand van ’s-Gravenzande (slag Vlugtenburg), op loop- en rolafstand van de groepsruimte van Stichting Avavieren, zullen onder meer de volgende activiteiten plaatsvinden. E.e.a. is afhankelijk van het weer.

  • Strandrit met de strandrups voor jongeren in rolstoel.
  • Dobberen op zee met behulp van catamarans.
  • Rolstoelracen met elektrische strandrolstoelen.
  • Powerkiten (d.i. vliegeren vanaf het strand).
  • Gebruik van de strandrolstoelen en rijden in een elektrisch aangedreven strandrolstoel.
  • Schatgraven en boogschieten

Er is een ruimte met rolstoeltoegankelijke wc’s.

Meld je aan

Heb jij een gezin met een jongere met een lichamelijke beperking of chronische ziekte tussen 12 tot en met 18 jaar? En hebben jullie zin om een dagje naar het strand in ‘s-Gravenzande te komen om te genieten van alle activiteiten en van elkaar? Meld je dan aan voor deze dag via bijgaand aanmeldingsformulier. Of maak een familie blij door ze op deze dag attent te maken.

Er is plek voor 18 jongeren en hun gezin. Toewijzing geschiedt op volgorde van binnenkomst. Vol = vol! Dus schrijf je zo snel mogelijk in. De inschrijving sluit op 24 mei.

Zin om mee te doen? Vul dan het Aanmeldformulier Strandsportdag in en mail het naar [email protected] .

 Wat kost het?

De strandsportdag is gratis Ook voor het eten en het drinken wordt gezorgd.

Benieuwd naar hoe de strandsportdag 2023 is verlopen? Je leest er hier meer over.

Back To Top