In het weekend van 21 oktober tot 24 oktober hebben we als CP Nederland een aangepaste bungalow gehuurd bij BIO Vakantieoord in Arnhem.

Voor een familie met iemand met CP

Samen op vakantie, het kan bij het Bio Vakantieoord. Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark voor gezinnen en groepen met één of meer kinderen of jong volwassenen met een handicap. Sámen op vakantie, met mama, papa, broertjes en zusjes. Net als ieder ander kind. Met z’n allen zwemmen, paardrijden, buiten ravotten en ’s avonds, als de schemer valt,  naar de bioscoop. Voor een bijzondere vakantie hoef je het vakantiepark niet af… toch heeft de omgeving ook heel veel leuke activiteiten te bieden.

De ruime en volledig aangepaste vakantiebungalows van Bio Vakantieoord  beschikken standaard over alle noodzakelijke hulpmiddelen. Alle accommodaties en faciliteiten zijn voorzien van brede gangen en hebben (veelal elektrische) schuifdeuren. Alle badkamers zijn berekend op douchebrancards en rolstoelen en staan meestal in directe verbinding met een slaapkamer. De meeste woonkamers en keukens zijn dusdanig ruim opgezet, dat ook bedlegerige gasten kunnen meedoen.

Kosten

De kosten voor deze 4-5 persoonsbungalow (type Knorretje) voor dit weekend zijn EUR 450,- (De prijs is in euro’s, inclusief gas, water, elektra, schoonmaak, opgemaakte bedden en BTW.)
Aankomsttijd op vrijdag vanaf 17:00 uur – Vertrektijd op maandag uiterlijk 10:00 uur.

Interesse?

Mail ons via [email protected] als je interesse hebt.  Aanmelden graag vóór 1 oktober aanstaande.