Laat je beperking geen handicap zijn in je zoektocht naar werk. Op 2, 20, 25 november of 27 januari kun je een (virtuele) kop thee drinken met werkgevers.

Stichting Incluvisie, Voorall en Solgu willen het gesprek tussen werkgevers en werknemers met een beperking  op gang brengen en zo samen de wederzijdse aannames en vooroordelen gaan onderzoeken over werknemers met een beperking. Er hebben zich bij Solgu en haar partners in dit project, al veel mooie werkgevers aangemeld die graag kennis met je willen maken om te ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe ze jou kunnen faciliteren om je werk goed te kunnen doen.

De gesprekken geven jou de mogelijkheid om in alle openheid te brainstormen over nieuwe mogelijkheden van werken in en na coronatijd. Met als ultieme doel dat ook mensen met een functiebeperking hun talenten kunnen inzetten bij inclusieve werkgevers die hun talenten (h)erkennen en zien als een meerwaarde voor de organisatie. De gespreksleider is een professional met een beperking. Grijp je kans en neem deel aan de gesprekken!

werken met een beperking

Gesprekken werkgevers/werknemers met een beperking regio Utrecht

Voor meer informatie of aanmelden kun je terecht bij Roos Hoelen via [email protected] 06-20915820.

De gesprekken vinden online plaats op 2 en 25 november beiden van 15.00-16.30. Geef bij de aanmelding aan welke datum de voorkeur heeft.

Gesprekken werkgevers/werknemers met een beperking regio Den Haag

Voor meer informatie of aanmelden kun je terecht bij Bart Borsje van Stichting Voorall [email protected].

De gesprekken vinden online plaats op 20 november 2020 en op 27 januari 2021, beiden van 15:00 tot 16:30. Geef bij de aanmelding aan welke datum de voorkeur heeft.