Skip to content

Scouters is een bevlogen team van mensen met en zonder beperking. Ze proberen al heel wat jaren zoveel mogelijk mensen te helpen met het vinden van passende hulp. Dit doen ze onder andere via hun website met informatie, oplossingen, praktische tips en vooral heel veel hulpmiddelen. Stichting Scouters is al sinds 2014 een onafhankelijk platform voor en door mensen met een beperking die beter willen bewegen.

Sinds kort hebben ze iets nieuw toegevoegd aan hun website. Dat is de ZelfredzaamheidsRadar. Dit instrument is in eerste instantie ontwikkeld voor zorgprofessionals. Het Scoutersteam heeft deze radar doorontwikkeld zodat je deze zelf kunt gebruiken zonder hulp van een zorgverlener. Zou je sommige dingen in je leven beter zelf willen doen? Dan kun je nu gemakkelijk de radar invullen en uitvinden hoe je dat aanpakt. Vanuit de radar kun je doorklikken naar uitgebreide informatie, handige tips en hulpmiddelen op de Scouterswebsite. In dit artikel lees je meer over dit nieuws.

Ik wil beter…

De nieuwe website met radar is getest door mensen die zelf aan het revalideren zijn of daar net mee klaar zijn. Alle domeinen van de radar sluiten aan op de ‘Ik wil beter’ domeinen op de Scouters website. Door in de radar te klikken op die domeinen kom je automatisch terecht bij informatie, oplossingen én praktische hulpmiddelen om beter te bewegen.

Bekijk de website met aangepaste radar hier.

Scouters vindt het belangrijk om te horen wat jij er van vindt.  Via deze link kun je een Google formulier invullen met jouw bevindingen: https://forms.gle/ptDAtcdAncg2eKGb7

 Samen beter in beweging

Hun doel is om zoveel mogelijk praktische hulp te bieden, voor én door gebruikers uit de praktijk. Mensen die net als iedereen elke dag zelf ervaren hoe belangrijk het is om zoveel mogelijk zelf te kunnen. Samen blijven we beter in beweging en samen met jou maken we een betere zelfredzaamheidsradar. Meer weten? Kijk op hun website: https://www.scouters.nl of mail naar [email protected].

 

Back To Top