Het zeilweekend is helaas volgeboekt.

Samen onbezorgd genieten van een weekend zeilen? Zonder dat je hoeft uit te leggen dat je cerebrale parese hebt, ontspannen en gezellig? Maak gebruik van dit mooie aanbod, exclusief voor leden van CP Nederland.

10 volwassenen met CP kunnen gebruik maken van een weekend zeilen op de ‘Beatrix’, een volledig aangepaste catamaran met een verblijf in het Sailhûs in Elahuizen (Friesland). De plek in Friesland waar ook de Beatrix ligt afgemeerd. Het Sailhûs is eveneens volledig geschikt voor mensen met een beperking. Aan boord van de Beatrix kunnen een beperkt aantal rolstoelen mee.

Het zeilweekend is exclusief voor leden.

Met deze 10 volwassenen gaan ook twee vrijwilligers mee. Een vrijwillige ADL-hulp en een algemene vrijwilliger voor de boodschappen, koken etc. Dit uiteraard in samenwerking met de deelnemers. Naast deze 12 personen zijn ook een schipper en zijn/haar maat aanwezig. De schipper is verantwoordelijk voor de veiligheid. De schipper en maat eten met de deelnemers mee, waarbij de kosten van eten en drinken door de deelnemers gezamenlijk worden gedragen. De totale kosten moeten worden gedragen door 10 personen, waarbij de twee vrijwilligers niet hoeven te betalen.

Heb je volledige verzorging nodig?

In dát geval zal je zelf een meebetalende verzorger mee moeten nemen. Er is een vrijwillige ADL-hulp aanwezig die ondersteunt, maar zich niet alleen op één deelnemer kan richten.
Er kunnen 4 personen met rolstoel mee op de boot.

Inschrijven

Het weekend kost € 200 p.p.  (voor drankjes in de avond zorgt iedereen zelf) en reiskosten naar Elahuizen. In Agenda kun je je ook aanmelden.