Skip to content

beeld van hand die tak boom ondersteuntBen jij een ouder van een kind met cerebrale parese? En heb je behoefte aan tips, ervaringen van een ander of gewoon een luisterend oor? Neem dan contact op met de vrijwilligers van ‘Ouders voor Ouders’ van CP Nederland.

Wanneer je kind de diagnose cerebrale parese krijgt, staat je wereld plotseling op zijn kop. Er is onzekerheid over hoe de toekomst er voor je kind uit gaat zien, er zijn heel veel vragen en er is behoefte aan informatie en steun.

Je bent niet de enige. Veel ouders zijn jou al voorgegaan. Onze vrijwilligers ook, zij hebben ook een kind met cerebrale parese. Zij weten als geen ander wat je als ouder van een kind met CP doormaakt en delen graag hun ervaringen en praktische tips met je. Zo hoef je niet zelf het wiel uit te vinden. En soms is alleen (h)erkenning en steun genoeg.

Heb je een vraag of zoek je een luisterend oor? Stuur dan je vraag of het onderwerp waarover contact wilt, met een toelichting, naar [email protected] o.v.v. ‘Ouders voor Ouders’. Zet daar ook de leeftijd van je kind en eventueel de CP classificatie bij. Eén van de vrijwilligers neemt dan contact met je op. Klik hier om te zien wie de mensen van Ouders voor Ouders zijn.

De uitwisseling zal in eerste instantie per mail zijn. Als de behoefte er is, kan dit ook telefonisch of via beeldbellen.

Wil jij zelf fungeren als Ouder voor Ouders laat het ons dan weten via [email protected]

Back To Top